Støt vores arbejde 2017-05-06T16:44:50+00:00

Støt vores arbejde

 

Kulturmøde over grænser er en lille forening der gør et stort arbejde for oplysning og information om brændpunkter i verden.

Tusinder tog opstilling i teaterhuset i byerne Aleppo, Homs , Jableh , Lattakia , Damaskus , Palmyra og  Al Swaidaa i Syrien i 2008  for at se  skandinavernes teater eller musik forestillinger , der åbner indfaldsvejene for bedre forståelse, venskab  og fred  i en verden med kulturforskelle lokalt, regionalt og internationalt.

thb IMG 5131
Kulturhuset var propfyldt til en musikforestilling i byen Lattakia 2008

Konceptet er kulturmøder,  hvorigennem folk få lov at iscenesætte og manifestere sig overfor hinanden , hvor dialog og fred er i centrum. Vores budget er  begrænset og vi er meget glade for al det bidrag og  støtte vi kan få. En fast donation  vil kunne sætte os i stand til at hjælpe med udviklingen af projektidéer for dialog, fred og kulturudveksling i verden. Afvikling og gennemførelse  kræver dog større beløb  som foreningen søger tilskud til hos offentlige og private organisationer, foreninger , fagforeninger og fonde.. 
thb IMG 4984

Danserne fra Ingrid Christensen teatergruppe fra Odense på vej til et nyt mål i Syrien
Foto af Anders Vejen

Du kan også være med til at sætte skub i dette udviklingsarbejde.

Kontingent: DKK.300,- om året
Støttemedlemmer DKK.100,- om året .
studerende og arbejdsløse DKK.50,- om året
pensionister og efterlønnere DKK.100,- om året

Medlemsbidrag samt støtte indbetales til :
Danske Bank . 9570-16840 866

For at overføre penge fra udlandet skal man også anføre:
iBAN.dk9030000016840866
SWIFT-BIC:DABADKK

Medlemskabet kan give adgang til aktiv deltagelse i udformning , udvikling , udvælgelse af kulturelle aktiviteter og direkte afvikling af projektet..

I 2005 har foreningen sendt et medlem på et to dags seminar på Syddansk Universitetet i Odense

I 2005 har foreningen sendt et medlem på en uges sommerkursus ophold om Mellemøsten Samfund & Kultur  I Krogereup Højskolen i Humlebæk ved København.

Norsk Dansk Duo Lift i Kulturhuset i Ørkenbyen Palmyra Syrien Nov. 2008

DUO lift giver koncert i Lattakia kulturhus 2008

I 2006  har foreningen sendt 3 medlemmer foruden projektlederen afsted til at hjælpe med afviklingen af projektet;  Kulturmøde Dialog Damascus – Copenhagen 2006  i Syrien, der fandt sted fra sept – dec 2006 og blev afviklet i 3 syriske byer nemlig Damaskus, Aleppo og Al Swaidaa,  hvor disse medlemmer fik mulighed til at rejse rundt, fik truffet samarbejdspartnere i kunst og kulturmiljøer og fik skabt flere venskaber for dialog og fred i Mellemøstens sværvægter Syrien.

Vores arbejde gør forskel!